onsdag, november 29, 2006

Tank girl


Jeg vet ikke hvorfor, men i dag savna jeg plutselig Tank Girl-tegneseriene mine som ligger innerst på loftet etter siste flytting. Tank girl var veldig kul. Min heltinne for mange år siden. Jeg tror jeg må opp på loftet og grave...

2 kommentarer:

Anonym sa...

hei, så du hadde dreads før lenger nede på siden:) men åssen får du det til? Jeg kunne ikke tenkt meg skikkelig dreads over hele håret, men litt baki om du skjønner, er så fint med hårstrå som er 'tykket' sammen og man kan tre perler på! men hvordan fester man perler? limer man eller no?

K for Kvinne sa...

Hm - det er litt vanskelig å forklare hvordan man lager dreads, men jeg kan gjøre et forsøk...: Du tar en passe "bunt" med hår, som skal bli dreads´en. Så tuperer du den med en kam. Så tar du tak ytterst i floken med begge hender, og på en måte "skiller" floken. Gjør det igjen og igjen, med litt forskjellig hår hver gang. Tanken er at du på en måte dytter flokene ned mot hårrota. Når det bare er flokete innerst, tuperer du resten en gang til og gjentar prosessen igjen og igjen. Den blir skikkelig sprikete og rar med en gang, men det roer seg etter noen uker - enda fortere hvis du "ruller" den mellom hendene med litt hårvoks. Perlene trer du bare på. Lykke til.